Få hjælp af en af vores advokater – ring til os på 63 13 44 44 eller bliv kontaktet

Bliv kontaktet for rådgivning >

Specialistrådgivning indenfor venturekapital og private equity

Vi yder specialistrådgivning inden for venture capital og private equity området til både nationale og internationale klienter.

Vores klienter tæller bl.a. investorer, herunder venture- og andre investeringsfonde, familieejede fonde og business angels samt porteføljeselskaber og iværksættere.

Vores ekspertise og erfaring omfatter samtlige områder inden for venture capital og private eguity, herunder

  • venturekapitalinvesteringer
  • etablering af strukturering
  • investering i investeringsfonde/investeringsselskaber
  • bonus-/incitamentsmodeller
  • bridgefinancing
  • managementsstrukturer
  • private equity transaktioner, boyouts m.v.
  • skatteforhold
  • FAIF / AIFM-regulering

Transaktioner inden for venture capital og private equity er komplekse, og alle væsentlige aspekter for forholdet mellem invester/køber og porteføljeselskabet skal derfor reguleres betryggende ved aftaler mellem parterne.

I forbindelse med strukturering og etablering af investeringsfonde/investeringsselskaber vil virksomhederne skulle forholde sig til den nye FAIF / AIFM regulering, som tillige er et område, vi har stor erfaring med.

Vi leverer som oftest både juridisk rådgivning og finansiel og forretningsmæssig sparring til vores klienter inden for venture capital og private equity.

Skal du til at starte en ny virksomhed op? Eller har du drømmen om det, men måske bremses du af tanken om de penge, der skal bruges til sådan et projekt? Så er venturekapital relevant for dig og din drøm.

Det starter med, at du har en god og spændende idé og plan for din virksomhed. Men drop nervøsiteten om økonomisk finansiering og kom i stedet til os. Vi står klar med den juridiske viden til at guide dig videre i processen. Hos Kielberg Advokater har vi ekspertviden samt erfaring, når det kommer til finansiering af nye virksomheder. Med vores faglige viden og din drøm finder vi sammen frem til den bedste løsning for dig og din virksomhed.

Virkeliggør din virksomhedsidé med venturekapital

Venturekapital er en risikovillig kapital til nyopstartede virksomheder. Når din virksomhed er i de tidlige stadier, har du naturligvis ikke økonomisk overskud, derfor har du brug for en investor til din virksomhed. Vi formidler kontakten mellem dit nystartede firma og de af vores klienter, som kunne være relevante for lige præcis din venturekapital. Vi har både nationale og internationale investorer, der kan blive den eksterne kapital, der giver din virksomhed mulighed for at ekspandere. Vores klienter består for eksempel af fonde af forskellig oprindelse, business angels, selskaber og iværksættere.

Realiser din drøm med juridisk rådgivning

Venturekapital er en nødvendig adgang til opstartskapital. For at din virksomhed kan realisere sit potentiale, skal investoren naturligvis matche dine og virksomhedens interesser. Det kunne for eksempel være igennem en investering af en fond, at venturekapitalen finansieres. Fonden og virksomheden indgår således i en form for partnerskab, hvor investoren udover at indskyde kapitalen kan bidrage med ledelseserfaring og med tiden opnå gevinst gennem salg af aktier.

Hos Kielberg Advokater står vi klar med viden og rådgivning. Vi er rustede til at kunne forholde os til lige præcis dig og din virksomhed. På vores brede hold af eksperter og advokater kan vi helt sikkert imødekomme dine behov for juridisk rådgivning. Uanset hvor din venturekapital skal indskydes fra, så vil vi med engagement og integritet være med til at skyde virksomheden i gang.