Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Sagsbehandler med juridisk og sproglig interesse søges – stillingen er besat

Til vores kontor i Odense søger vi en juridisk sagsbehandler/sekretær.

Vi søger en BA. Jur., BA HA. merc. Jur., korrespondent i engelsk eller medarbejder med tilsvarende kompetencer til et udfordrende job som sagsbehandler hos Kielberg Advokater.

Vi ønsker at rekruttere sagsbehandlere med forskelligartede uddannelsesmæssige baggrunde, hvorfor vi søger en medarbejder, der kan bidrage med de kompetencer, en universitetsuddannelse giver og en kommende medarbejder, der ønsker specialisering på højeste niveau inden for nogle af vores arbejdsområder.

Det første år i ansættelsen hos os vil arbejdet primært omhandle ansættelsesret, civile retssager og strafferet, idet du i denne periode primært vil arbejde i en stilling som barselsvikar. Efterfølgende forventes arbejdsopgaverne at have hovedvægt på erhvervsret, herunder stiftelse af selskaber, køb og salg af virksomheder og varemærker.

Vi vægter sproglige kompetencer meget højt, og det vil være en fordel, såfremt du har en baggrund som korrespondent (engelsk) eller sprogkundskaber på tilsvarende niveau.

Vi tilbyder løn efter kvalifikationer, gode muligheder for personlig udvikling samt en uformel omgangstone præget af respekt for faget og kontorets klienter og samarbejdspartnere.

Ansættelsestidspunkt: Snarest, men senest 1. juli 2017.

Ansøgningsfrist: 5. juni 2017.

Ansøgning med bilag kan sendes til vores HR-afdeling på mail til la@kielberg.com eller pr. post til Kielberg Advokater, att. Advokat Henrik Popp Hansen, Hunderupvej 71, 5230 Odense M.

Dato

Forfattere

Kielberg Advokater