Hos Kielberg Advokater yder vi juridisk rådgivning om byggeprojekter, anlægsprojekter og ejendomshandler. Vi leverer også bistand til private i forbindelse med ejendomshandler.

 

Erhverv

Ved ejendomshandler og projekter kan en lang række juridiske spørgsmål give anledning til konflikter. Disse risikerer at fordyre og/eller forsinke det enkelte projekt, hvis vi ikke forebygger med en juridisk rådgivning, der skaber overblik, konsensus og et sikkert juridisk grundlag for dit projekt.

I langt de fleste projekter vil et godt kontraktgrundlag og selve kontrakten være det vigtigste, juridiske omdrejningspunkt, hvis vi skal undgå konflikter, der fordyrer og forsinker et projekt. Kielberg Advokater yder den juridiske rådgivning om handel med en erhvervsejendom eller i forbindelse med et bygge- og anlægsprojekt, der skal til for at undgå sådanne konflikter.

Det juridiske fundament er den grundige udarbejdelse af et kontraktgrundlag. Vi rådgiver dig, så du allerede tidligt i dit byggeprojekt eller i din handel med en erhvervsejendom får taget højde for mange af de juridiske spørgsmål, der i nogle tilfælde kan føre konflikter med sig.

 

Privat

Vi bistår privatklienter med køb og salg af ejendomme og i forbindelse med byggeprojekter.

 

Vi skaber værdi for vores klienter

I de tilfælde, hvor det kommer til en tvist, fører Kielberg Advokater løbende sager ved såvel de almindelige domstole som ved Voldgiftsnævnet Byggeri og Anlæg. Vi følger sagerne til dørs, søger løsninger og skaber værdi for vores klienter – og sammen med vores klienter.

Undervejs arbejder vi med en tæt dialog og et højt informationsniveau, så du som klient hos Kielberg Advokater altid løbende er orienteret om status i din sag.

Seneste artikler om Byggeri og entreprise