Få hjælp af en af vores advokater – ring til os på 63 13 44 44 eller bliv kontaktet

Bliv kontaktet for rådgivning >

Immaterialret er sikring af varemærker og designrettigheder

Selv stærke varemærker er i disse år under pres fra ulovlige kopier og ulovlig kopiering. Med vores erfaring omkring immaterialret kan Kielberg Advokater rådgive om mulighederne for at sikre både varemærker og designrettigheder.

Kielberg Advokaters juridiske rådgivning om immaterialret omfatter bl.a.:

  • afklaring af muligheder for og optimering af processer omkring registrering og vedligeholdelse af varemærker, herunder EU-varemærker
  • designrettigheder, herunder EU-design
  • overvågning af varemærker
  • ophavsret
  • produktbeskyttelse
  • krænkelsessager

Immaterialret i bred forstand

Den juridiske disciplin immaterialret kan omfatte mange forskellige områder, frembringelser og produkttyper. Det rækker fra rettigheder omkring varemærker og design til mere kunstneriske og kreative værker. Når erhvervsjuristerne hos Kielberg Advokater arbejder med immaterialret er det bl.a. patentloven, designloven, varemærkeloven og ophavsretsloven, vi arbejder med.

Immaterialret på tværs af grænser

Verden er på mange måder blevet større – også når det gælder immaterialret, der i dag går på tværs af grænser, kontinenter og lovgivning. Mange varemærkevirksomheder oplever problemer med krænkelse af deres varemærkerettigheder, f.eks. med billige kopiprodukter fra Asien.

Kielberg Advokater hjælper klienter med hævdelse og fastholdelse af rettigheder – også på tværs af grænser.