Kielberg udnævner Marie-Louise som Associeret Partner

Marie-Louise Uglebjerg Hansen indtræder som associeret partner hos Kielberg og styrker dermed vores forretningsområde inden for compliance og digitalisering.

Hendes specialer er unikke og yderst værdifulde for huset, og kombineret med hendes uovertrufne ekspertise og erfaring er hun derfor en meget værdsat juridisk rådgiver.


Nis Stemann Knudsen,
 partner og direktør i Kielberg Advokater, udtaler: “Det er en stor beslutning at blive partner i et advokatfirma og udnævnelsen af Marie-Louise til associeret partner er en fantastisk måde, hvor vi kan prøve hinanden af, så vi sikrer os, at alle får det bedste ud af aftalen.  

Når det kommer til immaterielle rettigheder, digitalisering, markedsføring og databeskyttelse, er der ingen tvivl om, at vi drager stor fordel af Marie-Louises fortid i private erhvervsvirksomheder, som gør, at hun har en helt særlig kommerciel forståelse.  

Hendes indgående kendskab til de særlige regler, der er forbundet med markedsføringsretlige aspekter, er yderst værdsat hos vores klienter. Disse kompetencer ønsker vi naturligvis at bringe tæt på virksomheden. Det understøtter Kielbergs ambition om at være en af erhvervslivets foretrukne samarbejdspartnere. 

Marie-Louises erfaring bidrager til, at hun ser sammenhænge og muligheder i juridiske løsninger sammenholdt med klienternes kommercielle interesser.  

Ud over at være en værdsat juridisk rådgiver blandt vores klienter, er hun også en meget vellidt kollega, der med hendes altid gode energi og oprigtige interesse møder alle i øjenhøjde. 

Med Marie-Louises positive personlighed og dedikerede interesse inden for compliance har vi i mine øjne den perfekte fremtidige holdspiller til partnerkredsen som fuldt ud efterlever firmaets DNA og ikke mindst vores strategi om fastholdelse af talenter.” 

Om udnævnelsen siger Marie-Louise selv: “Jeg har altid set Kielberg som et meget anerkendt advokatfirma og har fra helt ung kigget på firmaet med stor begejstring. Derfor er det også med stor stolthed og ikke mindst forventning at være blevet optaget som associeret partner. 

Jeg er stolt af at være advokat her hos Kielberg. Her hersker en imponerende høj faglighed og alle er enormt dygtige og professionelle.  Jeg sætter stor pris på, at vi løbende deler vores viden med hinanden, så det er et sted, hvor man virkelig lærer en masse fra andre dygtige kollegaer. 

Der er heldigvis også højt til loftet og alle bliver respekteret, så der er plads til den frihed, man har behov for. 

Derfor er det også ekstra stort med sådan en udnævnelse, og det viser mig, at vi er på vej mod en spændende fremtid sammen.” 

Marie-Louise er ud over sit virke som advokat medlem af en række faglige netværk inden for Databeskyttelse (GDPR) og hvidvask, og har samtidig et stort engagement i erhvervsnetværkene BNI Relation og GOG Sport.

Senest er Marie-Louise blevet udpeget som medlem af Danske Advokaters to nye fagudvalg inden for Databeskyttelse og hvidvask, hvor hun er med til at sætte dagsordenen for branchens håndtering af compliance.

Hun holder foredrag rundt omkring i landet inden for sine fagområder, og deltager bl.a. i bestyrelsen hos Energiselskabet Energi Fyn.

Du kan altid kontakt Marie-Louise på tlf. 63134406 eller mlh@kielberg.com, hvis du ønsker at høre mere.

Dato

Forfattere

Kielberg Advokater