Tine Walldén Jespersen

Advokat, LL.M.

Email: twj@kielberg.com

Tlf.: 63 13 44 44
Dir.tlf.: 63 13 44 56
Mobil: 51 99 90 05

Find Kielberg Medarbejder På Linked In

KVALIFIKATIONER
Tine arbejder specialiseret med rådgivning inden for køb og salg af virksomheder / M&A, venture capital, private equity, FAIF (inkl. etablering af fonde), finansiel regulering og visse kapitalmarkedsretsområder.

Tine har mange års advokaterfaring med at rådgive både nationale og internationale klienter inden for disse områder og har desuden godt kendskab til den finansielle sektor gennem tidligere ansættelse.

Hun bistår således løbende såvel nationale som internationale klienter i forbindelse med køb eller salg af virksomhed. Hun rådgiver investorer, herunder fonde og familieejede selskaber m.fl., i forbindelse med venture-investeringer eller private equity-investeringer i ind- og udland. Tine bistår klienter, der skal opnå tilladelse fra Finanstilsynet inden for FAIF-området eller anden finansiel regulering. Hun bistår ved etablering af funds, herunder bl.a. ejendomsfonde. Endvidere bistår hun med visse områder af børsretlig rådgivning.

Tine er uddannet cand.jur. fra Københavns Universitet i 2003, har opnået advokatbestalling i 2006 og har yderligere en Master of Laws fra Northwestern University i Chicago, USA.

HVERV
Tine er medejer af Kielberg Advokater A/S.

Hun har udgivet bogen “Opstart af Innovative Virksomheder – Venturekapital”, Gjellerups Forlag i 2006.

Tine er bl.a. aktivt medlem af Netværk for Kvindelige Bank- og Finansjurister og sidder i Danske Banks Ejendomsråd i Trekantsområdet.

Herudover sidder hun i en række virksomhedsbestyrelser.

Tine arbejder frivilligt som advokat for Mentorbarn, der støtter børnehjemsbørn i Danmark.