Job hos Kielberg Advokater

Vi er altid interesserede i at tilknytte dygtige, engagerede og ambitiøse juridiske medarbejdere.

Vi har jurastuderende ansat som stud.jur / trainees, der får en god mulighed for at opnå uvurderlig erfaring med det praktiske advokatarbejde og sagsbehandling som supplement til uddannelsen. Når kandidatgraden er sikret er der også mulighed for ansættelse hos Kielberg Advokater som advokatfuldmægtig, hvor vi tilretter et alsidigt forløb med fast tilknytning til en erfaren advokat, hvor der vil ske uddybning af såvel faglige som personlige kompetencer og forberedelse af fremtidig specialisering, hvilket naturligvis vil blive suppleret af den obligatoriske advokatuddannelse og øvrige kurser og undervisning mv.

Som advokat hos os får du ved den daglige sparring med andre advokater og via efteruddannelse hele tiden mulighed for at udvikle dig, såvel fagligt som personligt. Ligesom vi gennem vore faggrupper og via teamarbejde med større og/eller mere komplekse sager sikrer en høj grad af videndeling til gavn for klienterne, for de øvrige advokater og for dig selv.

Vi forventer, at vore advokater holder et fagligt højt niveau, og at de yder en selvstændig og engageret indsats overfor vore klienter. Men vi forventer også, at alle – advokater som øvrige medarbejdere – bidrager til at skabe en behagelig og rar arbejdsatmosfære. Vi har den holdning, at et dedikeret og tæt samarbejde hos os skaber de bedste resultater for vores klienter.

Vi opfordrer derfor alle interesserede til at sende os en ansøgning bilagt CV og relevante bilag, som naturligvis vil blive behandlet med fuld diskretion, hvorefter vi vil kontakte dig, hvis der skulle være mulighed for ansættelse hos Kielberg Advokater.

Tilsvarende opfordres advokatsekretærer, der er interesseret i en spændende arbejdsplads med mange udfordringer til at sende en ansøgning.

Ansøgninger med bilag kan sendes til kielberg@kielberg.com.

Læs i øvrigt vores persondatapolitik vedrørende rekruttering her.

Vi ser frem til at høre fra dig.