Kielberg Advokaters værdigrundlag

Vi tror på, at juridisk rådgivning skal give mening for klienten.

Vi har klienter, hvor andre har kunder. Kald det gammeldags, om du vil. Måske endda højtideligt. For os understreger det den særlige tillid mellem klient og advokat, der er rammen om den rette juridiske løsning. Det står i kontrast til den kommercielle afvejning, der kendetegner et traditionelt kunde-/leverandørforhold. Derfor har vi klienter.

Og tillid forpligter. Den forpligter os til at sørge for, at vores rådgivning altid giver både værdi og mening. For klienten, og i situationen. Tillid forpligter os til at udvise modet til altid at anbefale den rigtige juridiske løsning, og fagligheden til at vide præcis hvilken.

Vi er hele mennesker – og advokater med omfattende erfaring inden for både erhvervs- og privatret. Professionelle til fingerspidserne og engagerede i verden omkring os. Vi prioriterer refleksion og eftertanke i en hektisk og omskiftelig hverdag, og derfor er nærvær og fællesskab hjørnesten i vores værdigrundlag.

Inden for disse rammer udfordrer vi konstant hinanden. For at blive bedre advokater. For at skabe mere værdi for vores klienter. For at betyde mere for vores samarbejdspartnere. Og for at udvikle det fællesskab, der er rammen om det hele.

Sådan har det været i generationer.

På det solide værdigrundlag udvikler og nytænker vi hele tiden juridisk rådgivning, der giver mening for klienten.