Arbejdsområder & Kompetencer
Marie-Louise er specialiseret inden for erhvervsretten med særligt fokus på immaterielle rettigheder, digitalisering, markedsføring og databeskyttelse. Hun beskæftiger sig med compliance i et bredt omfang og bistår virksomheder med complianceprojekter inden for særligt informationssikkerhed og databeskyttelse, ligesom hun repræsenterer klienter over for myndigheder og ved de civile domstole.

Marie-Louise har en fortid i private erhvervsvirksomheder og har derfor en stor kommerciel forståelse, som er værdsat hos vores klienter, særligt når der rådgives om markedsføringsretlige aspekter og implementering af forretningsgange.

Hun har i en årrække beskæftiget sig med iværksættere og rådgiver ofte virksomheder i sager,der involverer både private- og erhvervsretlige forhold, herunder ved opstart og investering i virksomheder.

Marie-Louises erfaring bidrager til, at hun ser sammenhænge og muligheder i juridiske løsninger sammenholdt med klienternes kommercielle interesser, og hun er derfor en værdsat juridisk rådgiver i forbindelse med implementering af regulatoriske krav og ved tvisteløsning.
Baggrund
Marie-Louise er uddannet cand.jur. Hun er beskikket som advokat i år 2020.
Hverv & Netværk
Marie-Louise er medlem af en række faglige netværk i regi af Danske Advokater inden for Databeskyttelse (GDPR) og hvidvask, og har samtidig et stort engagement i erhvervsnetværkene BNI Relation og GOG Sport.

Hun holder foredrag rundt omkring i landet inden for sine fagområder, og endeligt deltager hun i bestyrelsesarbejde. Hun er bl.a. valgt til bestyrelsen hos Energiselskabet Energi Fyn.
Sprog
Dansk, engelsk og tysk.