Skilsmisse og bodeling

Kielberg Advokater er det advokatkontor på Fyn, der har den største og bredeste erfaring, når det gælder skilsmisse og bodeling. Vi har fire specialiserede advokater, der prioriterer både det juridiske og det menneskelige aspekt i skilsmisser og bodelinger. Det er vigtigt i disse ofte følsomme sager.

 

Hos Kielberg Advokater lægger vi stor vægt på, at det endelige resultat ved skilsmisser og bodelinger har et fornuftigt og praktisk indhold, der er til at leve videre med for alle parter.

Vores dygtige skilsmisseadvokater samarbejder gerne for at finde gode og konstruktive løsninger i en svær situation, men vi går naturligvis aldrig på kompromis med klientens interesser. Vi søger aldrig konflikten for konfliktens skyld, men kan den ikke undgås, arbejder vores advokater for, at vores klienter står bedst muligt.

Fyns mest efterspurgte skilsmisseadvokater

Det er ikke tilfældigt, at vi kan tillade os at kalde Kielberg Advokater for Fyns mest efterspurgte skilsmisseadvokater og eksperter på bodeling. For det skyldes uden tvivl, at vi kombinerer højt kvalificeret, juridisk rådgivning med kompetent og ikke mindst menneskelig sagsbehandling. Resultatet er klienter, der føler sig trygge i en svær tid, og det er flotte resultater på klienternes vegne, uanset om de er opnået via forhandlingens eller rettens vej. Vi er i begge tilfælde en stærk og professionel rådgiver for vores klienter, der står midt i en svær skilsmisse eller bodeling.