Testamenter og ægtepagter

Hos Kielberg Advokater kan du få både testamente og ægtepagt professionelt på plads, så ”papirerne er i orden”. Det kan være vigtigt at få på plads, mens man er i live, når man er gift eller ugift, eller når et bo skal overlades til arvinger.

Der kan være mange og gode grunde til at have papirerne i orden med et professionelt udarbejdet testamente og en ægtepagt, der regulerer økonomi og arveforhold. Mellem kommende ægtefolk og mellem arvinger.

Hos Kielberg Advokater sætter vi en ære i at finde den helt rigtige formueordning, som et kommende ægtepar ønsker. Vi vægter samtidig højt, at vores klient får lavet præcis det testamente, der tilgodeser testators ønsker og i videst muligt omfang imødegår konflikter imellem arvingerne, når dødsfaldet er indtrådt.

Sparring til advokat og revisor ved overdragelse af virksomhed

Er der tale om virksomheder, der skal overdrages eller arves, er Kielberg Advokater dygtige sparringspartnere for en virksomheds advokat og revisor. Vores erhvervsadvokater har stor indsigt i, hvordan virksomheder bedst overdrages eller arves. Det garanterer et forløb, hvor overdragelsens juridiske side er helt på plads.