Få hjælp af en af vores advokater – ring til os på 63 13 44 44 eller bliv kontaktet

Bliv kontaktet for rådgivning >

Rekonstruktion af virksomheder, kuratorhverv og insolvens

Det kræver specialiserede advokater, når der skal arbejdes med rekonstruktion af en virksomhed eller flere virksomheder. Dem møder du hos Kielberg Advokater, hvor vi har mange års erfaring med at gennemføre udenretlige rekonstruktioner af nødlidende virksomheder. Vores advokater påtager sig samtidig gerne hvervet som rekonstruktører, når det handler om behandlingen af rekonstruktioner, der er indledt ved skifteretten.

I nogle tilfælde er udenretlig rekonstruktion ikke mulig. I andre kan rekonstruktion ved skifteretten resultere i en efterfølgende konkursbehandling. Kielberg Advokater er et advokatkontor, hvor vores advokater har en bred og langvarig erfaring med at varetage hvervet som kurator. Det kræver netop erfaring, indsigt, overblik og evnen til at formidle sin juridiske rådgivning, så alle krav til udførelse af kuratorhvervet opfyldes. De kvaliteter møder du hos Kielberg Advokater.

Rådgivning om insolvens

Hvervet som kurator er ikke det eneste hverv, Kielberg Advokater varetager for klienter og andre parter. Vores advokater yder dagligt højt kvalificeret rådgivning til pengeinstitutter, kreditorer og virksomheder omkring insolvens og insolvensretslige problemstillinger.

Artikler om rekonstruktion

Forældelsesfristerne for krav opstået før 2008 udløber i år
20. marts 2017 af Henrik Thorup Pedersen
Læs mere  
Konsekvensen af reglerne om konkurskarantæne, der blev vedtaget i 2013, begynder at vise sig
7. april 2016 af Nis Stemann Knudsen
Læs mere