Rekonstruktion af virksomheder, kuratorhverv og insolvens

Det kræver specialiserede advokater, når der skal arbejdes med rekonstruktion af en virksomhed eller flere virksomheder. Dem møder du hos Kielberg Advokater, hvor vi har mange års erfaring med at gennemføre udenretlige rekonstruktioner af nødlidende virksomheder. Vores advokater påtager sig samtidig gerne hvervet som rekonstruktører, når det handler om behandlingen af rekonstruktioner, der er indledt ved skifteretten.

I nogle tilfælde er udenretlig rekonstruktion ikke mulig. I andre kan rekonstruktion ved skifteretten resultere i en efterfølgende konkursbehandling. Kielberg Advokater er et advokatkontor, hvor vores advokater har en bred og langvarig erfaring med at varetage hvervet som kurator. Det kræver netop erfaring, indsigt, overblik og evnen til at formidle sin juridiske rådgivning, så alle krav til udførelse af kuratorhvervet opfyldes. De kvaliteter møder du hos Kielberg Advokater.

Rådgivning om insolvens

Hvervet som kurator er ikke det eneste hverv, Kielberg Advokater varetager for klienter og andre parter. Vores advokater yder dagligt højt kvalificeret rådgivning til pengeinstitutter, kreditorer og virksomheder omkring insolvens og insolvensretslige problemstillinger.