Mediation

En retssag er ikke altid den bedste måde at løse en konflikt på. Mediation er et effektivt værktøj til at bevare fokus på en fælles løsning gennem dialog, og samtidig er det billigere og hurtigere end en retssag.

Mens en retssag handler om at bevise, hvem der har ret, og hvem der ikke har, handler mediation om at nå frem til en løsning, som de involverede parter er tilfredse med. På den måde formår mediation at skabe en mere pragmatisk og holdbar løsning, fordi parterne selv har indflydelse på løsningen.

Bevar den gode relation gennem mediation

Hos Kielberg Advokater har vi over de seneste år haft stor succes med mediation. Den moderne konfliktløsningsmetode tager afsæt i parternes behov og interesser, og således kan mediation bruges i forhandling af enhver tænkelig konflikt, uanset hvor stor den er. En af de mange fordele ved mediation er, at parterne som oftest formår at bevare en god relation, når konflikten er løst.

En af kerneværdierne hos Kielberg Advokater er at yde juridisk rådgivning, som giver mening for klienten. Dertil er mediation ofte en rigtig god løsning, fordi vi bringer parterne i konflikten tilbage på sporet og finder muligheder for fælles løsninger.

Læs mere om, hvordan mediation kan bruges til at løse konflikter

Læs mere om retsmægling og mediation i vores artikel ’Hvem vil ikke have ret?’