Specialer

Vores advokaters kompetencer og specialer

Hos Kielberg Advokater A/S kan vi hjælpe dig i mange forskellige situationer. Vi har flere specialer, og vi har derfor de kompetencer, som du har brug for. Vi kan hjælpe dig med alt fra privatret til selskabsret – og meget mere.

Hvad kan vores advokater hjælpe dig med?

Er du virksomhedsejer, ved du sikkert allerede, at der er rigtig mange love og bekendtgørelser, du skal kende til. Det kan være lidt af en jungle at finde rundt i, hvilke regler du skal forholde dig til, og hvilke der ikke er relevante for dig.

Hos Kielberg Advokater A/S kan vi hjælpe dig med skatteret, konkurrenceret, selskabsret og meget mere, som er relevant for dig og din virksomhed. Vi kan hjælpe dig på flere punkter, når det kommer til corporate finance, så din virksomhed lever op til de rigtige regelsæt.

Corporate finance er blot én kategori, som vi har speciale i. Vi har nemlig speciale i mange forskellige områder. Vi kan bistå med rådgivning i forbindelse med retssager og konfliktløsninger, entreprise og fast ejendom, insolvens og rekonstruktion, erhvervs- og privatret.

Vi kan være den perfekte løsning i mange forskellige situationer, når du har brug for en kompetent advokat, der kan tale din sag eller komme med relevante råd.

Hvor står du i livet?

Der kan komme flere tidspunkter i ens liv, hvor man kan have brug for en advokat. Det kan være, du skal til at købe din første bolig og har brug for en advokat til at kigge købskontrakten igennem. Måske står du over for en retssag, hvor du skal bruge en advokat til at føre din sag. Det kan også være, du skal bruge en advokat til at gøre et dødsbo op.

Uanset hvor du står i livet, kan Kielberg Advokater A/S bistå dig med en advokat, som har speciale i det, som du har behov for nu og her. Kontakt os allerede i dag, og lad os hjælpe dig.