Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Specialer

Specialister i krydsfeltet mellem virksomhed og menneske

Kielberg er en fremsynet advokatvirksomhed der rådgiver både erhvervsvirksomheder og privatpersoner. Vi har et særligt strategisk fokus på at løse udfordringer for ejerledede virksomheder, samt deres ejere og ledere.

Vi mener det er vigtigt, både at forstå forretningen, og de processer og mennesker, der driver den. Og vi har igennem en årrække udviklet en særlig balance mellem erhvervsretten og privatretten, der giver os en unik juridisk faglighed og langt dybere forståelse for dette krydsfelt mellem virksomhed og menneske.

Vi er sat i verden for vores klienter, ikke os selv.  Det betyder, at den juridiske specialefaglighed aldrig får lov til at stå alene og være et fokus i sig selv. Vores fokus er på helheden. På forretningsområder, hvor du som klient kan benytte dig af et effektivt team af betroede rådgivere. I både forretningsmæssige og private anliggender.

"Vi er sat i verden for vores klienter, ikke os selv."

Vores rådgivning

Otte faglige specialeområder og en oprigtig interesse for vores klienters udfordringer gør forskellen

I krydsfeltet mellem menneske og virksomhed er samspillet mellem processer, interesser og det bagvedliggende faglige teamsamarbejde ofte afgørende for det rigtige resultat for dig som klient. Det team du møder hos os er derfor ikke alene sammensat af juridiske ekspertkompetencer, men også af seniorrådgivere inden for økonomi, skat, strategi og ledelse.

Men det betyder langt fra, at vi så kun har klienter som på den ene eller anden måde driver virksomhed. Det betyder alene, at vi kan tilbyde danske virksomheder og de mennesker der står bag, nogle højt specialiserede og yderst relevante ydelser.

Med udgangspunkt i det overordnede strategiske ejerlederfokus tilbyder vi en række enkeltstående specialeområder, hvor vi tilbyder en juridisk rådgivning og faglighed, der bygger på en særlig dyb ekspertise.