Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Skilsmisse og bodeling

Når fællesskabet ophører

Hvis I er kommet frem til en beslutning om skilsmisse eller separation, består der en opgave med at fordele jeres fælles aktiver. Hos Kielberg Advokater lægger vi stor vægt på, at det endelige resultat ved skilsmisser og bodelinger har et fornuftigt og praktisk indhold, der er til at leve videre med for alle parter.

Kielberg Advokater er det advokatkontor på Fyn, der har den største og bredeste erfaring, når det gælder skilsmisse og bodeling. Vi har fire specialiserede advokater, der prioriterer både det juridiske og det menneskelige aspekt i skilsmisser og bodelinger. Det er vigtigt i disse ofte følsomme sager.

Vores dygtige skilsmisseadvokater samarbejder gerne for at finde gode og konstruktive løsninger i svære situationer, men vi går naturligvis aldrig på kompromis med klientens interesser. Vi søger aldrig konflikten for konfliktens skyld, men kan den ikke undgås, arbejder vi for, at vores klienter står bedst muligt.

Fyns mest efterspurgte skilsmisseadvokater

Vores store afdeling for privat- og familieret har igennem generationer opbygget en højt kvalificeret, juridisk faglighed i forhold til rådgivning omkring skilsmisser og bodelinger, der sikrer en både kompetent og ikke mindst menneskelig sagsbehandling.

Derfor har vi klienter, der føler sig trygge i svære tider, og samtidigt sikres gode resultater, uanset om de er opnået ad forhandlingens eller rettens vej.