Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

FÅ HJÆLP TIL ALT DET JURIDISKE

Familie & Arv

Undgå splittelse i familien

Vores privatretsafdeling er en af de største og mest erfarne på Fyn. For det højt specialiserede team er det afgørende at behandle enhver sag og klient med ordentlighed og fokus på de menneskelige aspekter. Vi møder altid vores klienter i øjenhøjde og med empati og forståelse for deres situation og udfordring.

Behandling af dødsboer er et særligt stærkt fagområde for os. Området ledes af to autoriserede bobestyrere, udpeget af retten i Odense, samt et højt specialiseret team af jurister og sekretærer. Vores sagsbehandling af boer er derfor både hurtig og særdeles effektiv og sikrer gennemtænkte løsninger af høj faglighed.

Et andet styrkefelt er ægtepagter, testamenter, fremtidsfuldmagter og samejekontrakter. Det er vigtigt for alle parter at få papirerne i orden, mens man er i live, hvad enten man er gift eller ugift, eller når et bo skal fordeles mellem arvingerne.

Vi er også nogle af de mest foretrukne skilsmisseadvokater på Fyn. Vi har fokus på at finde gode og konstruktive løsninger i svære situationer. Velvidende, at vi aldrig går på kompromis med dine interesser. Vi søger aldrig konflikten for konfliktens skyld, men kan den ikke undgås, arbejder vi målrettet for, at du står bedst muligt.

Der hviler et særligt ansvar på vores specialeteam i familieret, når det drejer sig om sager omkring børn, såvel forældreyndighed, bopæl og samvær. Vi er meget bevidste om, at for vores klienter kan en sådan sag være den enkelte klients vigtigste sag i et helt livsforløb.