Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Om os

Vi er specialister i krydsfeltet mellem virksomhed og menneske

Kielberg Advokater er en fremsynet advokatvirksomhed, der rådgiver både erhvervsvirksomheder og privatpersoner. Vi har et særligt fokus på at løse udfordringer for ejerledede virksomheder samt deres ejere og ledere.

Tillid forpligter

Vi har klienter, hvor andre har kunder. Kald det gammeldags, om du vil. Måske endda højtideligt. For os understreger det den særlige tillid mellem klient og advokat, der er rammen om den rette juridiske løsning. Det står i kontrast til den kommercielle afvejning, der kendetegner et traditionelt kunde-/leverandørforhold. Derfor har vi klienter.

Og tillid forpligter. Den forpligter os til at sørge for, at vores rådgivning altid giver både værdi og mening. For klienten, og i situationen. Tillid forpligter os til at udvise modet til altid at anbefale den rigtige juridiske løsning og fagligheden til at vide præcis hvilken.

Resultaterne skaber vi sammen

Vi er hele mennesker – og advokater med omfattende erfaring inden for både erhvervs- og privatret. Professionelle til fingerspidserne og engagerede i verden omkring os. Vi prioriterer refleksion og eftertanke i en hektisk og omskiftelig hverdag, og derfor er nærvær og fællesskab hjørnesten i vores værdigrundlag.

Inden for disse rammer udfordrer vi konstant hinanden. For at blive bedre advokater. For at skabe mere værdi for vores klienter. For at betyde mere for vores samarbejdspartnere. Og for at udvikle det fællesskab, der er rammen om det hele.

Sådan har det været i generationer. Siden Arne Kielberg lagde navn til selskabet i 1988 med en fast tro på, at det meningsfulde ved at drive advokatvirksomhed skabes, når vi spiller hinanden gode og lykkes sammen.

Vores værdier

Vi udvikler og nytænker kontinuerligt den juridiske rådgivning. Ud fra det solide værdigrundlag fra Arne Kielbergs tid. Så den hele tiden er relevant og giver mest værdi og mening. Vi gør det i samarbejde med en række eksterne samarbejdspartnere, der bidrager til at gøre vores rådgivning endnu skarpere og endnu mere værdifulde.

Hos Kielberg Advokater tilstræber vi derfor altid at være:

MENINGSFULDE

Vores faglige fordybelse giver os værktøjerne til aldrig at forfalde til lette løsninger, men altid forfølge det, der giver mest værdi og mening for klienten.

RESPEKTFULDE

Vi har respekt for den situation, klienterne står i, når de har brug for juridisk rådgivning, og vi respekterer den juridiske udfordring, situationen indebærer. Vi ser denne respekt som grundlaget for meningsfyldte relationer og et sundt menneskesyn, både som juridiske rådgivere og som privatpersoner.

ENGAGEREDE

Vi er nysgerrige og engagerede i forhold til vores klienter, samfundet og hinanden. Vi tror på, at det former os som hele mennesker, giver mening i livet og skaber bedre netværk.

FÆLLESSKABSORIENTEREDE

Fællesskabet er vigtigt for os. Det fællesskab, der opstår med klienterne i det løbende samarbejde. Det fællesskab, som retsstaten udgør, og som vi som jurister har en særlig forpligtelse overfor. Det fællesskab, vi i mere end en generation har opbygget i Kielberg Advokater. Et fællesskab, vi gerne stiller til rådighed for vores netværk.