Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Arbejdsområder & Kompetencer
Lone Stemann Nielsen er specialist i arve- og familieret samt dødsbobehandling. Ofte i komplekse sager der involverer både privat- og erhvervsretlige forhold, eksempelvis omkring familiedrevne virksomheder.

I dette krydsfelt mellem private og forretningsmæssige hensyn kommer Lones dybe juridiske faglighed og ligefremme væsen klienterne til gode. Derfor benyttes hun ofte i forbindelse med behandlingen af komplicerede dødsboer, hvor særligt vanskelige eller specielle aktiver, skattepligtighed eller andet udfordrer arvinger eller kreditorer.

Lone taler i øjenhøjde med alle sagens parter, og hun evner respektfuldt og med ydmyghed at adressere selv de mest ømtålige emner og diskussioner. Fordi det er vigtigt, hvis der skal findes gode løsninger til vanskelige udfordringer. Hendes mangeårige erfaring bidrager til, at Lone ser sammenhænge og muligheder i juridiske løsninger på tværs af det privatretlige og erhvervsretlige. Hun er derfor en værdsat juridisk rådgiver i forbindelse med generationsskifter, testamenter og bodelinger i familiedrevne virksomheder – ofte i samarbejde med klientens øvrige rådgivere.

Lone er desuden anerkendt for sin evne til at løse konflikter gennem retsmægling og mediation.
Baggrund
Lone er uddannet cand.jur. Hun er beskikket som advokat i år 2000 og har møderet for Højesteret. Derudover er hun uddannet mediatoradvokat.
Hverv & Netværk
Lone er medlem af Danske Familieadvokater, Danske Arveretsadvokater og er antaget som advokatretsmægler ved Østre Landsret.

Hun holder ofte foredrag rundt omkring på Fyn inden for sine fagområder.

Endelig er hun partner i Kielberg Advokater, hvor hun også indgår i bestyrelsen.
Sprog
Dansk & engelsk