Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Karrieremuligheder

Advokatbranchens talenter har mange muligheder hos os

Vi er altid interesserede i at høre fra dygtige, engagerede og ambitiøse juridiske medarbejdere med interesse for et forpligtende fællesskab.

Vi har jurastuderende ansat som stud.jur / trainees, der får en god mulighed for at opnå uvurderlig erfaring med det praktiske advokatarbejde og sagsbehandling som supplement til uddannelsen. Når kandidatgraden er sikret, er der også god mulighed for ansættelse hos Kielberg Advokater som advokatfuldmægtig, hvor vi tilretter et alsidigt forløb med fast tilknytning til en erfaren advokat. Her vil der ske uddybning af såvel faglige som personlige kompetencer og forberedelse af fremtidig specialisering, hvilket naturligvis vil blive suppleret af den obligatoriske advokatuddannelse samt øvrige kurser, undervisning mv.

Som advokat hos os får du ved den daglige sparring med andre advokater og via efteruddannelse hele tiden mulighed for at udvikle dig, såvel fagligt som personligt. Ligesom vi gennem vore faggrupper og via teamarbejde med større og/eller mere komplekse sager sikrer en høj grad af videndeling til gavn for klienterne, for de øvrige advokater og for dig selv.

Vi forventer, at vore advokater holder et fagligt højt niveau, og at de yder en selvstændig og engageret indsats overfor vore klienter. Men vi forventer også, at alle – advokater, som øvrige medarbejdere – bidrager til at skabe en behagelig og rar arbejdsatmosfære. Vi har den holdning, at et dedikeret og tæt samarbejde hos os skaber de bedste resultater for vore klienter.

Vi opfordrer derfor alle interesserede til at sende os en ansøgning bilagt CV og relevante bilag, som naturligvis vil blive behandlet med fuld diskretion, hvorefter vi vil kontakte dig, hvis der skulle være mulighed for ansættelse hos Kielberg Advokater.

Tilsvarende opfordres advokatsekretærer og andre med relevant uddannelse og erfaring, der er interesseret i en spændende arbejdsplads med høj faglighed til at sende en ansøgning til os.

Læs vores persondatapolitik vedrørende rekruttering her

Ansøgning

Send din ansøgning med bilag til kielberg@kielberg.com eller kontakt HR-ansvarlig partner & advokat Malene Raunholt for en fortrolig snak.

Picture of Malene Raunholt
Malene Raunholt

Partner & advokat, Møderet for landsret

mar@kielberg.com
Tlf.: 63 13 44 44
Dir. tlf.: 63 13 44 93
Mobil: 28 60 60 65