Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Mergers & Acquisitions

Køb & Salg af virksomhed

Virksomhedshandler rummer et stort værdipotentiale

Vores rådgivning omkring køb og salg af virksomheder (M&A) er fokuseret på et samtidigt hensyn til de rette juridiske løsninger, og den kontekst de skal fungere i. Det kræver derfor ikke kun en særlig juridisk faglighed i forhold til selve transaktionen, men også dyb indsigt i de kommercielle, økonomiske og menneskelige aspekter der indgår i en god handel.

Vores M&A team er derfor sammensat af garvede advokater, der tilsammen har gennemført hundredevis af virksomhedshandler. Men teamet suppleres derudover af økonomiske, kommercielle og strategiske specialistkompetencer alt efter behov. Vores fokus er altid på at optimere den samlede værdi for vores klienter, hvad enten de er på køber- eller sælgerside.

Vi har derfor altid det lange perspektiv for øje, når vi beskæftiger os med køb og salg af virksomheder. Vi oplever, at en væsentlig del af værdien i enhver virksomhedshandel hæfter sig til processer og indsatser, der ligger forud for – og nogle gange også efter – selve transaktionen.

Vækst og udvikling står højt på dagsordenen hos mange af vores klienter, hvorfor en virksomhedshandel ofte udgør endnu et skridt på rejsen. På disse vækstrejser er de langsigtede relationer til klienterne særlig vigtige og indgående partnerinvolvering en selvfølgelighed.

Vi hjælper blandt andet med