Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Din advokat i Svendborg

Har du brug for en advokat i Svendborg?

Pr. 1. januar 2024 blev AdvokatFyn en del af Kielberg Advokater og det betyder at dit lokale advokatkontor nu kan tilbyde endnu flere kompetencer.

Kielberg Advokater og AdvokatFyn har tilsammen mange års erfaring og vores arbejdsområder spænder vidt. Du kan læse mere om de forskellige arbejdsområder på vores hjemmeside, og om hvad vi kan rådgive og hjælpe dig med.

Juridisk hjælp og rådgivning til både private og erhverv

Kielberg Advokater repræsenterer og rådgiver både privatpersoner, små og mellemstore virksomheder samt offentlige myndigheder, foreninger og institutioner. Vi har en solid lokal forankring i det fynske og på øerne i det Sydfynske Øhav, men har tillige klienter over det meste af landet og i udlandet.

Vores engagement og værdier

Hos os er du garanteret en professionel og personlig rådgivning, hvor fortrolighed og tillid vægtes højt. Vi tror på, at opgaverne løses bedst muligt i tæt samarbejde med vores klienter, hvor vi altid når frem til den bedst mulige løsning med klienten for øje.

Vores rådgivning

Uanset hvilket juridisk område, du søger rådgivning til, så kan du være sikker på, at vi altid stræber efter den bedst mulige løsning for dig.

  • Testamente & arv
  • Ægteskab & samliv
  • Køb & salg af ejendom
  • Straffesager
  • Virksomhedsrådgivning
  • Mediation
  • Konkurs
  • Stiftelse af selskab
  • Personlig og engageret juridisk rådgivning

Kielberg Advokater har en lokal forankring, der kommer dig og det fynske til gode.

Dette gælder uanset om du er privat klient, erhvervskunde eller begge dele. Vi støtter lokale projekter og sponsorerer tiltag i vores lokalområder. Vores arbejdsområder spænder vidt, og vores erfaringsgrundlag er stort.

Vi er beskæftiget med sager, der strækker sig fra dødsboer, til virksomhedsrådgivning, over private retssager til straffesager mv. – men uanset hvilket område der er tale om, er det med den bedst mulige løsning for klienten for øje, og høj kvalitet og faglighed i arbejdet er helt afgørende for os.

Fortrolighed og tillid er en selvfølge

Hos Kielberg Advokater er fortrolighed og tillid en selvfølge.

Vi har en lang række eksperter, som kan hjælpe med alt fra hushandler, testamenter, ægteskab og samliv, strafferet til økonomisager.

Vi har ekspertise i juridisk hjælp til små og mellemstore virksomheder, offentlige myndigheder, foreninger samt institutioner.

Vores kontorer i Svendborg og Ærøskøbing gør at vi har en stærkt forankring i det fynske og på øerne i havet omkring Fyn, men vi varetager også interesser for klienter fra resten af landet såvel som fra udlandet.

348382751 622172709960443 5456606965061580776 n.jpg Kielberg Advokater
Vores kontor ligger i skønne omgivelser på havnen i Svendborg med udsigt over Det Fynske Øhav. Vi har gæsteparkering, så det er let at besøge os i bil. Derudover har vi elevator og handikaptoilet.

Kielberg Advokater Svendborg

Kullinggade 31C, 1. sal
5700 Svendborg