Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Dødsboer

Døden har en praktisk side man skal forholde sig til

Bobestyrerens opgave er blandt andet at lave en status over boets økonomi og fastslå, hvem der er arvinger. Bobestyreren skal repræsentere boet i eventuelle retssager og tvister, samt betale gæld og regninger og opkræve tilgodehavender på boets vegne. Bobestyreren skal også lave en boopgørelse over boets indtægter og udgifter samt fordelingen mellem arvingerne.

Derfor er en god og smidig dødsbobehandling afhængig af et effektivt samarbejde mellem bobestyreren (advokaten) og det team af specialiserede sekretærer og sagsbehandlere, der sørger for alle de mange praktiske detaljer.

Kielberg Advokater har igennem generationer prioriteret og udviklet denne faglighed. Derfor har vi i dag et topprofessionelt team, der er fokuseret på behandlingen af dødsboer og besidder en enestående erfaring på dette område. Det gælder både på advokatsiden og sekretærsiden, der hver især spiller en vigtig rolle, når vi årligt behandler et stort antal dødsboer. Det er såvel privatskiftede boer og boer, hvor vi fungerer som bobestyrere.

Advokater med dødsboer som speciale

At dødsbobehandling ikke bare er en standardvare, vi har på hylden, fremgår også af vores hold på området. Kielberg Advokater har således hele to autoriserede bobestyrere i advokatfirmaet i Odense. Det er advokat Rita Simonsen og advokat Lone Stemann Nielsen, der begge er autoriserede ved skifteretten i Odense.

De er begge, sammen med vores dygtige advokatsekretærer, vores klienters garanter for en professionel dødsbobehandling.