Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Arbejdsområder & Kompetencer
Cecilie Højbjerg Hansen har et bredt spekter af sager inden for både familie- og arveretten og erhvervsretten. Inden for familie- og arveretten beskæftiger hun sig primært med behandling af dødsboer, hvor hun bistår kontorets bobestyrere og advokater, herunder arbejder hun særligt med den praktiske dødsbobehandling, mødeafholdelse, ejendomshandler og rådgivning af arvinger.

Cecilie går til sagerne, arvingerne og øvrige interessenter med empati og forståelse for den svære situation, hvor der bliver fokuseret på at formidle juraen i øjenhøjde og finde løsninger på de problemer og konflikter, der kan opstå under dødsbobehandlingen.

Inden for erhvervsretten beskæftiger Cecilie sig primært med det selskabsretlige område. Uanset om sagen er inden for privat- eller erhvervsretten, går Cecilie til sagerne med største omhu med sit både løsnings- og detaljeorienterede sind.
Baggrund
Cecilie er uddannet cand.jur. fra Syddansk Universitet i 2021 med det afsluttende speciale ”International kompetence i forældreansvarssager”.
Sprog
Dansk & engelsk.
Hverv & Netværk
Cecilie er med i Yngre netværk for familie- og arveret.