Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

RÅDGIVNING TIL EJERE & LEDERE AF PRIVATEJEDE VIRKSOMHEDER

Private Clients

Vores anbefalinger forholder sig til alle de roller, du udfylder

Vi rådgiver ejerledere om private forhold, så som testamente, ægtepagt, skilsmisse, arveforhold og dødsbobehandling. Vi rådgiver samtidigt om de områder, hvor private forhold smelter sammen med virksomhedens forhold, eksempelvis ved generationsskifte samt de selskabs- og skatteretlige problemstillinger, der er forbundet hermed.

En målrettet specialisering i krydsfeltet mellem privat- og erhvervsret har bidraget til en unik 360 graders faglighed og dyb forståelse for dette område. Vi påtager os ofte komplekse sager, hvor vi arbejder sammen med klientens øvrige rådgivere, så som revisorer og andre virksomhedsrådgivere.

Vi har gennem generationer været betroede rådgivere for familieejede virksomheder og formuende enkeltpersoner. Det skæbnefællesskab, der etableres, når man arbejder tæt og fortroligt sammen gennem flere generationer i opgangstider og nedgangstider, har givet os en særlig forståelse for de behov og udfordringer, der løbende opstår.

Eksempelvis kan det være vanskeligt at få taget hul på en langsigtet sikring af formuen eller virksomheden, da det oftest indebærer, at man skal forholde sig til fordeling ved uarbejdsdygtighed, skilsmisse eller død. Med vores omfattende erfaring har vi fokus på at sikre både gode, langsigtede og værdiskabende løsninger, der giver ro i sjælen, i familien eller i aktionærkredsen.