Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Eurojuris

Vi er medlem af Eurojuris International

Hos Kielberg Advokater giver vores medlemskab af Eurojuris International dig en unik fordel, når det kommer til juridiske sager med internationale aspekter. Eurojuris er et globalt netværk af advokatfirmaer, der arbejder sammen for at tilbyde lokal repræsentation og rådgivning på tværs af landegrænser. Dette betyder, at vi hurtigt kan trække på et netværk af erfarne advokater med dyb lokal viden i forskellige jurisdiktioner, hvilket sikrer, at dine juridiske behov bliver mødt med præcision og indsigt – uanset om sagen har rod i en anden europæisk nation eller et fjerntliggende marked.

At navigere i de juridiske forskelle mellem lande kan være en udfordring, men gennem Eurojuris får vi adgang til lokale eksperter, som kan hjælpe med at overkomme disse forhindringer. Uanset om det drejer sig om kommercielle sager, ejendomshandler, selskabsret eller komplekse tvister, sikrer vi, at vores klienter får den bedst mulige repræsentation, hvor end sagen opstår.

Vi gør det nemt for vores klienter at operere internationalt, uden at de skal bekymre sig om de juridiske komplikationer, der kan opstå i forskellige lande. Vores tætte samarbejde med andre Eurojuris-advokater sikrer en glidende proces, hvor vi hurtigt kan tage hånd om de lokale regler og love, som kan påvirke dine forretninger eller din sag.

Med Kielberg Advokater og Eurojuris International på din side får du adgang til det bedste af to verdener – et erfarent advokatteam med en dyb forståelse af lokale juridiske systemer og et globalt netværk, der gør det muligt at operere uden grænser.

Kontakt

Medlemmer af Eurojuris:

Picture of Jacob Schjern Andersen
Jacob Schjern Andersen

Advokat

Email: jsa@kielberg.com

Dir. tlf.: +45 63 13 44 64

Picture of Niels Eriksen
Niels Eriksen

Advokat

Email: ne@kielberg.com

Dir. tlf.: +45 63 13 44 65