Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Jurastuderende til erhvervsafdelingen

Jurastuderende til erhvervsafdelingen

Er du en dygtig og ansvarsbevidst jurastuderende, der er interesseret i erhvervsret? Så er du måske vores nye stud.jur.

Til vores kontor i Odense søger vi en stud.jur., som er særligt interesseret i og fagligt vidende inden for det erhvervsretlige område, herunder både de almindelige formueretlige fag, men også gerne inden for områderne fast ejendom, selskabsret og kreditret.

Du vil skulle arbejde tæt sammen med vores advokater og advokatfuldmægtige, som du skal bistå med udarbejdelse af juridiske notater, litteratursøgning og sagsbehandling, ligesom du vil skulle arbejde med inkasso og give møde i fogedretten. Arbejdsopgaverne vil være alsidige, og du vil få rig mulighed for at stifte bekendtskab med forskellige juridiske discipliner.

Vi forudsætter, at du har gode teoretiske kundskaber og har lyst til at videreudvikle dine kompetencer inden for erhvervsretten, at du er engageret og grundig samt bidrager positivt til et godt kollegialt sammenhold. Endvidere ses det gerne, at du har gennem-ført bacheloruddannelsen eller er i gang med 5. semester.

Du vil som stud.jur. ved Kielberg Advokater blive en del af et uformelt arbejdsmiljø, hvor store ambitioner, højt tempo og godt humør går op i en højere enhed.

For den rette person kan der efter endt studieforløb være mulighed for at fortsætte karrieren hos os.

Arbejdstiden er fleksibel, men forventes at være ca. 10-15 timer ugentligt, men der vil naturligvis blive taget hensyn til eksamenslæsning og dit studium i øvrigt.

Ansøgning med CV, karakterudskrift og eventuelle bilag sendes på mail til advokat Michelle Johansen mj@kielberg.com.

Ansøgningsfrist: 8. april 2022

Tiltrædelse snarest muligt eller efter nærmere aftale.

Dato

Forfattere