Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Studerende til vores erhvervsafdeling – Stillingen er besat

Vi søger en studerende, som har interesse for selskabsret

Til vores kontor i Odense søger vi en studerende, gerne HA.jur., som er særligt interesseret i og fagligt vidende inden for selskabsret.

Du vil skulle arbejde tæt sammen med vores advokater og sagsbehandler med speciale i selskabsret, som du skal bistå med sagsbehandling. Arbejdsopgaverne vil være alsidige, og du vil få rig mulighed for at stifte bekendtskab med bl.a. stiftelse af selskaber, fusioner og spaltninger, omstruktureringer samt køb og salg af virksomheder. Så hvis du er studerende og synes selskabsret er spændende, er det her jobbet for dig.

Vi forudsætter, at du har gode teoretiske kundskaber, god talforståelse, er fortrolig med engelsk og har lyst til at udvikle dine kompetencer som sagsbehandler inden for økonomiske forhold og selskabsretten. Du arbejder selvstændigt og er opsøgende på ny læring og byder dig automatisk til på nye opgaver. Du har en struktureret tilgang til dine opgaver og er god til at prioritere og organisere dine opgaver. Ligeledes at du bidrager positivt til et godt kollegialt sammenhold.

Du vil som studentermedhjælper ved Kielberg Advokater blive en del af et uformelt arbejdsmiljø, hvor store ambitioner, højt tempo og godt humør går op i en højere enhed. Du vil indgå i vores voksende team af studerende, som har et stærkt og uhøjtideligt socialt fællesskab, og du vil kunne sparre med og søge inspiration hos både dem og alle dine øvrige kollegaer.

For den rette person kan der efter endt studieforløb være mulighed for at fortsætte karrieren hos os.

Arbejdstiden er fleksibel, men forventes at være ca. 10-15 timer ugentligt, men der vil naturligvis blive taget hensyn til eksamenslæsning og dit studium i øvrigt.

Ansøgning med CV, karakterudskrift og eventuelle bilag og referencer sendes på mail til ahv@kielberg.com. Har du spørgsmål til stillingen, kan disse rettes til mar@kielberg.com.

Ansøgningsfrist: Stillingen er besat

Tiltrædelse efter nærmere aftale.