Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Pressemeddelelse: Kielberg Advokater byder ung partner velkommen fra egne rækker

Anders Lylover Jensen

Efter nogle travle år præget af fusioner med både Tverskov & Partnere i 2023 og senest AdvokatFyn i 2024 tager Kielberg nu yderligere skridt for at styrke organisationen og sikre dens fremtiden.

Advokatfirmaet har netop optaget den 30-årige advokat Anders Lylover Jensen i ejerkredsen, der nu tæller 11 partnere. Ifølge partner og advokat, Jess Aagaard, er denne beslutning et udtryk for rettidig omhu.

”En af årsagerne til, at Kielberg har eksisteret i mere end tre årtier, er vores vedholdende fokus på at sikre kontinuitet og kvalitet i vores arbejde”, forklarer han. ”Samtidig er vi vokset betydeligt i de senere år, og vi ønsker derfor at sikre den fortsatte udvikling ved konstant at skabe de bedste arbejdsvilkår og karrieremuligheder for fremtidens advokater og specialister. Disse ressourcer hænger nemlig ikke på træerne”, konstaterer Jess Aagaard.

Anders Lylover Jensen er et produkt af Kielbergs egen talentudvikling. Han har haft studiejob i organisationen, har været fuldmægtig og blev færdig som advokat i 2022.

Anders Kielberg Advokater

Jeg har fået en enestående mulighed for at blive partner i et advokatfirma, der i mine øjne er bygget på de rette værdier og samtidig dyrker fagligheden”, fremhæver Anders Lylover Jensen. ”Jeg er ikke stødt på andre advokatvirksomheder, hvor der både er plads til og respekt for, at man prioriterer et balanceret arbejdsliv med plads til karriere og familie, og mulighed for at man kan give den en ordentlig skalle og prioritere sin karriereudvikling i nogle år. Hos os behandles alle som de individer, vi er.

Den nye Kielberg-partner beskæftiger sig primært med retssager og konfliktløsning i rollen som sparringspartner for både entreprenører og bygherrer indenfor byggeri og fast ejendom. Yderligere rådgiver han både private og erhvervsklienter om ejendomstransaktioner. Senest har han været aktiv i forhold til at få integreret AdvokatFyn-forretningen i Kielberg-organisationen og bidrager fremadrettet til at styrke den samlede erhvervsindsats fra Svendborg-kontoret.

Det sydfynske marked har fået en væsentlig større betydning for os efter fusionen med AdvokatFyn, og jeg synes, det er vanvittigt spændende at arbejde med at få skabt det bedste juridiske rådgivnings-setup for både private og erhvervsklienter på hele Fyn”, forklarer Anders Lylover Jensen. ”Vi begynder at fylde noget i landskabet, og rådgiver med høj faglighed på tværs af mange områder. Det er vigtigt, at klienterne føler, at vi vokser og udvikler os sammen med dem.

For yderligere kommentarer kontakt gerne Partner & advokat Jess Aagaard + 45 40 88 15 54

Kielberg Advokater har igennem mere end 30 år været et af Fyns største og mest respekterede advokatfirmaer. På et solidt værdigrundlag af faglighed og ordentlighed udvikler og nytænker vi hele tiden vores juridisk rådgivning, så den altid gør en forskel for klienterne. Vi er et team af 80 engagerede medarbejdere, hvoraf 33 er jurister. Vi har hovedkvarter i Odense og afdelinger i Svendborg, Ærøskøbing, Kerteminde og Nyborg.

Dato

Forfattere

Kielberg Advokater