Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Studerende til vores erhvervsafdeling

Vi søger en engageret studerende med interesse for inkasso

Til vores inkassoafdelinger i Svendborg og Odense søger vi en BA.jur.- eller HA.jur.-studerende, der har lyst til at arbejde tæt sammen med vores dygtige advokater og sagsbehandlere, som er specialiseret i inkasso.

Som studentermedhjælper vil du få en alsidig arbejdsdag, hvor du bl.a. bistår med sagsbehandling i forbindelse med inddrivelse af pengekrav, tvangsauktioner og møder i fogedretten. Vi forventer, at du har solide teoretiske kundskaber, stærke kommunikative evner, og at du har lyst til at udvikle dine kompetencer som sagsbehandler inden for inkasso.

Vi ser gerne, at du er en selvstændig person, der aktivt opsøger ny læring og tager initiativ til at påtage dig nye opgaver. Du arbejder struktureret, er god til at prioritere og organisere dine opgaver, og du bidrager positivt til et godt kollegialt miljø. Det er desuden en forudsætning, at du er i gang med din bacheloruddannelse.

Hos Kielberg Advokater vil du blive en del af et uformelt arbejdsmiljø, hvor store ambitioner, højt tempo og godt humør går hånd i hånd. Du bliver en del af et voksende team af studerende, som har et stærkt og uhøjtideligt socialt fællesskab, hvor du kan sparre med og hente inspiration fra både dine medstuderende og øvrige kolleger.

For den rette person kan der efter endt studieforløb være mulighed for at fortsætte karrieren hos os.  

Arbejdstiden er fleksibel, men forventes at være ca. 10-15 timer ugentligt, men der vil naturligvis blive taget hensyn til eksamenslæsning og dit studium i øvrigt.  

Ansøgning med CV, karakterudskrift og eventuelle bilag og referencer sendes på mail til la@kielberg.com. Har du spørgsmål til stillingen, kan disse rettes til mj@kielberg.com.  

Ansøgningsfrist:  30. august 2024.

Tiltrædelse efter nærmere aftale. 

Dato

Forfattere

Kielberg Advokater