Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Advokatfuldmægtig eller advokat til vores erhvervsteam -Stillingen er besat

Som led i vores udvidelse, hvor vi får kontor i Svendborg, søger vi en erfaren advokatfuldmægtig/jurist eller advokat, som har erfaring og som er fagligt vidende inden for det erhvervsretlige område.

Som advokatfuldmægtig/advokat i erhvervsteamet vil dine arbejdsopgaver være alsidige, og du vil få rig mulighed for at stifte bekendtskab med forskellige juridiske discipliner inden for erhvervsretten. Stillingen vil have fokus på general rådgivning af erhvervsklienter, og på sigt vil stillingen blive mere specialiseret.

Dine arbejdsopgaver vil blive tilrettelagt med udgangspunkt i din erfaring og interesseområder, men med erhvervsretten som det centrale juridiske område.

Din baggrund er ikke afgørende, men vi ser gerne, at du har et par års erfaring fra en juridisk stilling. Du har gode teoretiske kundskaber og har lyst til at videreudvikle dine kompetencer inden for erhvervsretten. Du er engageret og grundig samt bidrager positivt til et godt kollegialt sammenhold.

Du vil som medarbejder ved Kielberg Advokater blive en del af et uformelt arbejdsmiljø, hvor store ambitioner, højt tempo og godt humør går op i en højere enhed.

Arbejdstiden vil være på vores lokationer i henholdsvis Odense og Svendborg.

Ansøgning med CV, eksamensbevis og eventuelle bilag og referencer sendes på mail til la@kielberg.com. Har du spørgsmål til stillingen, kan disse rettes til Nis Stemann Knudsen på nsk@kielberg.com.

Ansøgninger vil blive behandlet løbende, men skal være os i hænde senest den 20. december 2023.

Tiltrædelse efter nærmere aftale.

Dato

Forfattere

Kielberg Advokater