Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Balance-mager fylder rundt

Advokat Lone Stemann Nielsen fylder 50 år fredag, den 31. juli 2020.

Som mangeårig partner i Kielberg Advokater i Odense er Lone blevet kendt og respekteret for en unik evne til at skabe balance. Som mediator mellem stridende parter i juridiske tvister, som en aktiv del af ledelsen i Kielberg eller mere generelt mellem arbejdsliv og privatliv.

Oprindeligt fra Nordfyn drog hun efter ungdomsuddannelse i Odense til Aarhus, hvor hun i 1997 dimitterede som cand. Jur. Herefter gik turen direkte retur til Odense og en ansættelse som fuldmægtig hos Kielberg Advokater.

I de tidlige år i Kielberg beskæftigede Lone sig hovedsageligt med erhvervsretlige opgaver, blev beskikket som advokat i 2000 og allerede i 2003 optaget som partner i virksomheden. Om det var et bevidst behov for at skabe faglig balance mellem erhvervsretten og privatretten er ikke klart, men Lone trådte i stigende grad i navnkundige familieretsekspert Grethe Laursens fodspor med hovedfokus på skilsmisser, bodelinger og familiesager. Siden 2011 også som autoriseret bobestyrer ved retten i Odense.

Lone har samtidig været en af de første i en bølge af kvindelige jurister i landet, der insisterede på, at man godt kunne være en fagligt efterspurgt advokat og nærværende mor samtidig. En bølge, der i de senere år har bidraget mærkbart til at omdefinere advokatfaget indefra. Vil man i dag som advokatvirksomhed tiltrække de bedste jurister, skal man i stigende grad kunne tilbyde en balance mellem arbejde og privatliv. Og corona-krisen har senest bidraget til at føre bevis for Lones påstand, at man naturligvis godt kan levere juridisk rådgivning af højeste karakter, selv om det nogle gange sker fra køkkenbordet hjemme i privaten.

At være balance-mager er blevet en naturlig rolle for Lone. Hun henter inspiration i den japanske kampkunst Aikido, som hun dyrker aktivt i Odenseklubben Reishin Dojo. Og hun træder tilsvarende scenevant ind i rollen som betroet rådgiver for især familie- og ejerledede virksomheder, hvor balancen og erfaringen i krydsfeltet mellem erhvervs- og privatretten giver hende særlige fordele.

Lone fejrer 50-årsdagen i privaten i Odense med familie og venner.

Dato

Forfattere

Kielberg Advokater