Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Studerende søges til privatret

Kielberg Advokater

Kielberg Advokater søger 2 engagerede og fagligt velfunderede jurastuderende.

Til vores kontor i Odense søger vi to stud.jur.’er, som ønsker at specialisere sig inden for privatretten.

Vi forudsætter, du har gode generelle teoretiske kundskaber, er engageret og grundig samt bidrager positivt til et godt kollegialt sammenhold. Endvidere forventes det, at du er i gang med 4., 5. eller 6. semester.

Vi søger studerende, der brænder for familie- og arveret og som har lyst til at blive en del af vores højt specialiserede familie- og arveretsafdeling. Vi forudsætter, du især er teoretisk velfunderet inden for familie- og arveretten og har lyst til at videreudvikle dine kompetencer på dette område.

Opgaverne vil hovedsageligt omfatte bistand til vores advokater og advokatfuldmægtige i sagsbehandlingen især med dødsboer, men også arbejde med testamenter, ægtepagter, fremtidsfuldmagter, bodelinger og bopælssager.

Du vil som stud.jur. ved Kielberg Advokater blive en del af et uformelt arbejdsmiljø, hvor store ambitioner, højt tempo og godt humør går op i en højere enhed. Du må forvente at skulle arbejde selvstændigt men selvfølgelig med relevant oplæring og vejledning.

For den rette person kan der efter endt studieforløb være mulighed for at fortsætte karrieren hos os.

Arbejdstiden er fleksibel, men forventes at være ca. 10-15 timer ugentligt, men der vil naturligvis blive taget hensyn til eksamenslæsning og dit studie i øvrigt.

Ansøgning med CV, karakterudskrift og eventuelle bilag og referencer bedes sendt på mail til  la@kielberg.com. Har du spørgsmål til stillingen, kan disse rettes til pbb@kielberg.com.

Ansøgningsfrist: 30. marts 2023.

Tiltrædelse efter aftale.

Dato

Forfattere

Kielberg Advokater