Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Stud. jur. søges til vores erhvervsafdeling

Kielberg Advokater søger engageret og fagligt velfunderet jurastuderende.

Til vores kontor i Odense søger vi en stud.jur., som ønsker at specialisere sig inden for erhvervsretten.

Vi forudsætter, du har gode teoretiske kundskaber, er engageret og grundig samt bidrager positivt til et godt kollegialt sammenhold. Endvidere forventes det, at du har gennemført bacheloruddannelsen eller mindst er i gang med 5. semester.

Du skal være særligt interesseret i og fagligt vidende inden for det erhvervsretlige område, herunder både de almindelige formueretlige fag, men også gerne inden for områderne fast ejendom, selskabsret og kreditret.

Du vil skulle arbejde tæt sammen med vores advokater og advokatfuldmægtige, som du skal bistå med udarbejdelse af juridiske notater, litteratursøgning og sagsbehandling, ligesom du vil skulle arbejde med incasso og om fornødent give møde i fogedretten. Arbejdsopgaverne vil være alsidige, og du vil få rig mulighed for at stifte bekendtskab med forskellige juridiske discipliner.

Du vil som stud.jur. ved Kielberg Advokater blive en del af et uformelt arbejdsmiljø, hvor store ambitioner, højt tempo og godt humør går op i en højere enhed.

For den rette person kan der efter endt studieforløb være mulighed for at fortsætte karrieren hos os.

Arbejdstiden er fleksibel, men forventes at være ca. 15 timer ugentligt, men der vil naturligvis blive taget hensyn til eksamenslæsning og dit studium i øvrigt.

Ansøgning med CV, karakterudskrift og eventuelle bilag og referencer bedes sendt på mail til la@kielberg.com.

Ansøgningsfrist: 30. maj 2021.

Tiltrædelse efter nærmere aftale.

Stillingsopslaget kan også læses her.

Dato

Forfattere

Kielberg Advokater