Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Stud. jur. søges til vores familieretsafdeling

Til vores kontor i Odense søger vi en ny stud.jur., som ønsker at specialisere sig inden for privatretten.

Vi forudsætter, du har gode teoretiske kundskaber, er engageret og grundig samt bidrager positivt til et godt kollegialt sammenhold. Endvidere forventes det, at du er i gang med 4., 5. eller 6. semester.

Vi søger en stud. jur., der brænder for familie- og arveret og som har lyst til at blive en del af vores højt specialiserede familie- arveretsafdeling. Vi forudsætter, du er teoretisk velfunderet inden for familie- og arveretten og har lyst til at videreudvikle dine kompetencer på dette område.

Opgaverne vil hovedsageligt omfatte bistand til vores advokater og advokatfuldmægtige i sagsbehandlingen især med dødsboer, men også arbejde med testamenter, ægtepagter, fremtidsfuldmagter, bodelinger og bopælssager.

Du vil som stud.jur. ved Kielberg Advokater blive en del af et uformelt arbejdsmiljø, hvor store ambitioner, højt tempo og godt humør går op i en højere enhed. Du må forvente at skulle arbejde selvstændigt men selvfølgelig med relevant oplæring og vejledning.

For den rette person kan der efter endt studieforløb være mulighed for at fortsætte karrieren hos os.

Arbejdstiden er fleksibel, men forventes at være ca. 10-15 timer ugentligt, men der vil naturligvis blive taget hensyn til eksamenslæsning og dit studium i øvrigt.

Ansøgning med CV, karakterudskrift og eventuelle bilag og referencer bedes sendt på mail til  la@kielberg.com.

Ansøgningsfrist: 15. juni 2021.

Tiltrædelse snarest muligt og senest i uge 30.

 

 

Dato

Forfattere

Kielberg Advokater